معبد ست
جریان دوم در شیطان پرستی
جریان راست گرا در شیطان پرستی متعلق به معبد ست است که توسط مایکل آکینو، دوست و همکار آنتوان لاوی و مأمور سابق سازمان جاسوسی آمریکا ( سیا )، ایجاد شده است. این گروه معتقدند رشد و تعالی روحی و جسمی فقط از طریق بندگی قدرتی فوق قدرت انسان حاصل می شود. به این گروه، شیطان پرستان دینی[1] یا شیطان پرستان پروتستانی نیز می گویند.[2]
گرایش های معتقدین به معبد ست اغلب مشابه گرایش های شیطانپرستی فلسفی است. فرد گرونده در این گروه، اول باید به یک قانون ماوراء طبیعت که در آن، یک یا چند خدا تعریف شده، اعتقاد داشته باشد. این خدا و خدایان، یا شیطانی هستند و یا به وسیله ی شیطان شناخته می شوند.
تعریف شیطان در این گروه می تواند ساخته ی ذهن فرد شیطان پرست یا برگرفته از یک دین باشد ولی بهر حال موجودی واقعی و خارجی است.
برخی از گروه های شیطان پرستی تعبیری سخت گیرانه از شیطان، یعنی سیمای فرشته ی سقوط کرده، از انجیل مسیحی را می پرستند، در حالی که برخی دیگر، آن را به عنوان شر، طبق تعریف کلیسای مسیحی، می پندارند. این گروه، شیطان را به عنوان محق و کسی که در مقابل خدا شورش کرده است، قبول دارند.
این گونه گرایش ها به شیطان، از اعتقادات یهود و مسیحیت انحرافی ناشی شده است زیرا شیطان در سفر پیدایش تورات، موجودی است که بشریت را به چیدن میوه ی درختی دعوت کرد که قدرت تشخیص خوب از بد را به او می دهد، یعنی شیطان مظهر معرفت و کمال انسانی است.[3]
اصول شیطان پرستی پروتستانی به قرار زیر است اگر چه در بسیاری از کتب مرتبط[4]، این اصول به شیطان پرستی فلسفی نسبت داده شده است:
«اصل اول: شیطان می گوید: دست و دلبازی کردن به جای خساست.
اصل دوم: شیطان می گوید: زندگی دنیایی به جای نقشه ی خیالی و موهوم روحانی.
اصل سوم: شیطان می گوید: دانش معصوم به جای فریب دادن ریاکارانه ی خود.
اصل چهارم: شیطان می گوید: محبت کردن به کسانی که لیاقت آن را دارند به جای عشق ورزیدن به نمک نشناسان.
اصل پنجم: شیطان می گوید: انتقام و خون خواهی کردن به جای برگرداندن صورت.
اصل ششم: شیطان می گوید: مسئولیت پذیری در مقابل مسئولیت پذیرها به جای نگران بودن خون آشام های غیرمادی.
اصل هفتم: شیطان می گوید: انسان مانند دیگر حیوانات و گاهی بهتر و گاهی بدتر از آنها است، به دلیل آن که انسان معتقد به خدای روحانی و پیشرفت های روشنفکرانه، او را پست ترین حیوانات قرار داده است.
اصل هشتم: شیطان، تمام آن چیزهایی را که گناه شناخته شده، ارائه داده است، چون که تمام آنها به لذت و خوشنودی فیزیکی، روانی یا احساسی منجر می شوند.
اصل نهم: شیطان بهترین دوست کلیسا است چرا که در میان تمام این سال ها وجود شیطان دلیل ماندگاری کلیساها است.»[5]
[1]ـ Religious Satanism
[2]ـ البته همان طور که اول بحث اشاره شد شیطانپرستی دو جریان مهم بیشتر ندارد و آنچه به عنوان شیطانپرستی دینی گفته میشود، بیشتر بیان کنندهی زاویهی نگاه به آداب و مناسک آن است که در ادامه تحت عنوان اعمال شیطانپرستان خواهد آمد.
[3]ـ عبدالحسین خسروپناه، جریانشناسی ضدفرهنگها، ص 144
[4]ـ جواد امین خندقی، شناخت و بررسی شیطانپرستی، ص 83
[5]ـ عبدالحسین خسروپناه، جریانشناسی ضدفرهنگها، ص 152